Bashkia Tiranë
Teatri Kombëtar sot – Foto

Teatri Kombëtar sot – Foto

Dy ndërtesat e Teatrit Kombëtar dhe atij Eksperimental janë shkatërruar plotësisht. Siç duket dhe në foto, mes rrënojave ka dhe veshje e mjete të tjera,...

1 4 5 6 7 8 23