Bota
11 shtatori që ndryshoi botën

11 shtatori që ndryshoi botën

Pas 11 shtatorit 2001 bota nuk është më e njëjtë. Jeta e shumë popujve dhe njerëzve ka ndryshuar krejtësisht. Ishte mbarimi i një epoke dhe...

Si u manipulua G7 për zjarret në Amazonë

Si u manipulua G7 për zjarret në Amazonë

Politico Evropë, gazeta amerikane e cila mbulon Evropën, ka botuar sot një artikull sqarues mbi të vërtetën e zjarreve në Amazonë. Artikulli “Si samiti i...

1 2 3 13