Bota
Ministrja spanjolle, pozitive ndaj koronavirusit

Ministrja spanjolle, pozitive ndaj koronavirusit

Ministrja për Barazinë Gjinorë në Spanjë, Irene Montero rezultoi positive ndaj koronavirusit.  Ajo është vetë-karantinuar në shtëpi sëbashku me familjen. Ministrja Montero shtoi se e...

Aktori Tom Hanks, pozitiv ndaj koronavirus

Aktori Tom Hanks, pozitiv ndaj koronavirus

Aktori Toma Hanks dhe bashkëshortja e tij Rita Wilson rezultuan pozitiv me koronavirus. Të dy do të vetë-karantinohen, pasi morën përgjigjet e analizave. Hanks dhe...

Vetëizolohet Ministri i Brendshëm gjerman

Vetëizolohet Ministri i Brendshëm gjerman

Ministri i Brendshëm i Gjermanisë, Horst Seehofer do të vetëizolohet, për shkak të kontaktit me një person të dyshuar me koronavirus. Ky fakt u bë...

Koronavirusi-Presidenti i PE vetizolohet

Koronavirusi-Presidenti i PE vetizolohet

Presidenti i Parlamentit Europian David Sassoli do të vetizolohet për shkak të koronavirusit. Ai pohoi se do të punojë nga shtëpia e tij për 14...

1 15 16 17 18 19 38