Kosova
Kosova shpall të hënën ditë zie

Kosova shpall të hënën ditë zie

Presidentja e Kosovës Vjosa Osmani e shpalli të hënën ditë zie, pas aksidentit të autobusit në Kroaci, që shkaktoi 10 viktima dhe mbi 40 të...

123192