Ekonomi
32 milionë euro për rindërtimin në 5 bashki

32 milionë euro për rindërtimin në 5 bashki

Qeveria i ka dhënë 32 milionë euro bashkive të Durrësit, Tiranës, Lezhës, Krujës dhe Kavajës, për rindërtimin e banesave të dëmtuara nga tërmeti, sipas vendimit...

dje, 17:43
Rektori Koni kërkon shtyrjen e zgjedhjeve në UT

Rektori Koni kërkon shtyrjen e zgjedhjeve në UT

Rektori i Universitetit të Tiranës, Mynyr Koni ka kërkuar shtyrjen e zgjedhjeve në universitete, pasi nuk janë plotësuar kërkesat ligjore. Në një letër dërguar Ministrisë...

dje, 13:29
1 2 3 122