Ekonomi
100 anije kalojnë kanalin e Suezit

100 anije kalojnë kanalin e Suezit

Më shumë se 100 anije kanë kaluar përmes kanalit të Suezit që kur anija gjigante e mallrave liroi kanalin. Reuters raporton se 113 anije kanë...

Zhvillimi ekonomik gjatë periudhës komuniste

Zhvillimi ekonomik gjatë periudhës komuniste

Në debatin publik është rikthyer një pyetje që nuk zhduket kollaj: a u zhvillua ekonomikisht Shqipëria gjatë periudhës komuniste, dhe, nëse po, a është ky...

Rama: E ardhmja e Kukësit është turizmi

Rama: E ardhmja e Kukësit është turizmi

Kryeministri Edi Rama, që ndodhet në Kukës për të prezantuar kandidatët për deputetë të PS-së në këtë qark, deklaroi se e ardhmja e këtij qyteti...

12345166