Exit Shkurt

Miratohet drafti për ligjin e dekriminalizimit

Sot, Komisioni i Posaçëm Parlamentar miratoi me konsensus draftin për ligjin e dekriminalizmit.Deputetët e maxhorancë dhe opozitës arritën, pas muajsh diskutimesh, në një draft të...

Ndryshon taksimi për lojrat e fatit

Projektligji për lojrat e fatit u miratua dje në Komisionin e Ligjeve, vetëm me votat e shumicës. Projektligji parashikon që taksimi i lojrave të fatit...

Ndryshon kodi rrugor

Qeveria ndryshon kriteret e dhёnies sё patentёs (lejes sё drejtimit tё automojetit). Me kёto ndryshime, qytetarёt do tё mund tё marrin patentё pёr drejtimin e...

Prokuroria pezullon akuzat ndaj Emiljano Shullazit

Prokuroria pezulloi akuzat ndaj Emiljano Shullazit për kërcënim ndaj Kryetares së Bashkisë Shkodër Voltana Ademi dhe Kryetarit të Opozitës Lulzim Basha. Sipas Prokurorisë akuzat ishin...

1 124 125 126 127 128 141