Exit Shkurt
Sicilia kërkon mjekë nga Kuba

Sicilia kërkon mjekë nga Kuba

Spitalet në Siçili i kanë kërkuar Kubës që të dërgojë rreth 60 mjekë dhe infermier, pasi spitalet po luftojnë me mungesën e personelit mjekësor gjatë...

1125126127128129373