Exit Shkurt

Grevë e përgjithshme në Greqi

Sot, në Greqi zhvillohet një grevë e përgjithëshme 24 orëshe. Nga ora 6:00 e mëngjesit të sotëm çdo institucion shtetëror është i mbyllur. Spitalet funksionojnë...

Shkarkohet Drejtuesi i Prokurorisë së Krujës

Prokurori i Përgjithshëm Adriatik Llalla shkarkoi drejtorin e Prokurorisë së Krujës Florian Bunjaku. Në vend të tij u emërua Petrit Qano. Vendimi i Kryeprokurorit erdhi...

Prokurori i arrestuar me pasuri përrallore

Prokurori i arrestuar dje, Haxhi Giu disponon pasuri të konsiderueshme në vlerë monetare dhe pasuri të paluajtshme. Sipas ILDKPKI, llogaritë bankare arrijnë vlerën e 500...

Armando Prenga shkel masën e sigurisë

Sipas televizionit “Report Tv”, Prokuroria dyshon se Zoti Armando Prenga ka shkelur masën e sigurisë “arrest shtëpie”. Javën e kaluar gjykata e lartë mori masën...

1 126 127 128 129 130 155