Exit Shkurt

11 të vrarë në një shpërthim në Stamboll

Sot në mëngjes, në zonën historike Sultanhanahmet të Stambollit ndodhi një shpërthim. Mediat turke raportojnë se të paktën 11 persona kanë mbetur të vrarë dhe 15...

1 129 130 131 132 133 179