Exit Shkurt

Dita e Pavarësisë, ngrihet flamuri shqiptar edhe në Boston

[video width="400" height="230" mp4="https://www.exit.al/////wp-content/uploads/2015/11/Ngritja-e-flamurit-ne-Boston.mp4"][/video] Edhe në Boston është ngritur sot flamuri shqiptar në nderim të Ditës së Pavarësisë. Dhjetra shqiptaro-amerikanë janë mbledhur sot para Bashkisë...

Flamurë për Ditën e Pavarësisë në Nju Jork

Flamurë për Ditën e Pavarësisë në Nju Jork

Në nderim të Ditës së Pavarësisë flamurët shqiptarë janë vendosur përkrah atij amerikan përgjatë Bulevardit Hylan, në Staten Island, një nga lagjet e qytetit të...

Arrestohet Albin Kurti në Prishtinë

Policia e Kosovës ka arrestuar të shtunën mbasdite deputetin dhe themeluesin e Vetëvendosjes Albin Kurti. Policia ka hyrë forcërisht në zyrat e Vetëvendosjes dhe ka...

1 130 131 132 133 134 155