Exit Shkurt

Arrestohet Albin Kurti në Prishtinë

Policia e Kosovës ka arrestuar të shtunën mbasdite deputetin dhe themeluesin e Vetëvendosjes Albin Kurti. Policia ka hyrë forcërisht në zyrat e Vetëvendosjes dhe ka...

Mjete sigurie për ambjentet publike

Dje, në parlament është paraqitur projektligji i ri për sigurinë publike. Ambjentet publike, apartamentet dhe një kategori e caktuar e bizneseve duhen të pajisen me...

1 133 134 135 136 137 157