Exit Shkurt

Ministrja dhe realiteti – Pa koment

Nëntor 2015, Mnistrja Gjermeni: Plani DURANA "është tërësisht i dedikuar për rajonin Tiranë–Durrës dhe synon zhvillimin e projekteve të zhvillimit në fushat e planifikimit të territorit, të...

Përmbytje rrugësh në të gjithë vendin

Rreshjet e sotme kanë shkaktuar vërshimin e ujit në shumë rrugë qytetase dhe akse kombëtare, për shkak të mungesës së kanalizimeve dhe standarteve të tjera...

Donald Tusk viziton Tiranën

Presidenti i Këshillit Europian Donald Tusk po zhvilon sot një vizitë në Tiranë. Vizita është pjesë e një turi ballkanik që ka filluar dje në...

Trefishohen lokalet e basteve në vend

Numri i lokaleve të basteve sportive në vend është trefishuar në krahasim me dy vjet më parë. Sot, janë 3464 lokale ku hidhen baste, nga...

1 138 139 140 141 142 157