Exit Shkurt

Arbitrazhi rrëzon padinë e DIAs kundër OSHEE

Gjykata e Arbitrazhit Ndërkombëtar ka vendosur të mos pranojë kërkesën e kompanisë së mbledhjes së borxheve DIA kundër Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (ish...

Miratohet ligji i dekriminalizimit

Kuvendi miratoi sot ndryshimet kushtetuese për proçesin e dekriminalizimit të politikës. Ligji përkatës u miratua me konsensus midis të gjitha forcave politike duke marrë 131...

Opozita proteston kundër qeverisë

Partia Demokratike zhvilloi, sot, një protestë kundër qeverisë, e cila zgjati më shumë se katër orë. Qindra mbështetës të saj u mblodhën përpara godinës së...

Arrestohet shqiptaro-amerikani Martin Shkreli

Sipërmarrësi i farmaceutikës Martin Shkreli u arrestua sot për mashtrim financiarë me kompaninë farmaceutike Retrophin Inc dhe një fond investimesh të krijuara nga vetë ai....

1 139 140 141 142 143 179