Exit Shkurt

Debat për klasifikimin e makinave luksoze

Komisioni i Ekonomisë debatoi sot për rritjen e taksave të makinave luksoze. Gjatë mbledhjes, deputeti i PD-së tha se përcaktimi që ka bërë qeveria për...

Miratohet drafti për ligjin e dekriminalizimit

Sot, Komisioni i Posaçëm Parlamentar miratoi me konsensus draftin për ligjin e dekriminalizmit.Deputetët e maxhorancë dhe opozitës arritën, pas muajsh diskutimesh, në një draft të...

1 140 141 142 143 144 157