Exit Shpjegon
Kufizimet dhe liritë e regjimit 41 bis

Kufizimet dhe liritë e regjimit 41 bis

Disa ditë më parë, Ministria e Drejtësisë njoftoi nisjen e regjitmit 41-bis në burgjet shqiptare, që do të thotë se të burgorsit me rrezikshmëri të...

1 2 3 31