Exit Shpjegon
Si funksionon OSBE-ja – Exit Shpjegon

Si funksionon OSBE-ja – Exit Shpjegon

Shqipëria mori sot presidencën  e Organizatës për Bashkëpunim dhe Siguri (OSBE). Kryeministri Edi Rama tha se Presidenca e Shqipërisë do të kishte synim kryesor mbështetjen...

Ngjarjet më të rëndësishme të 2019-s

Ngjarjet më të rëndësishme të 2019-s

12 muajt e këtij viti kanë qenë shumë dinamikë, por pavarësisht kësaj, Exit News ka qenë këtu duke ju sjellë informacione dhe raportime të përditësuara....

123429