Exit Shpjegon
Kreu i KQZ Biba kundër ankimit të opozitës

Kreu i KQZ Biba kundër ankimit të opozitës

Kreu i Komisionit Qendror Zgjedhor Denar Biba deklaroi sot se Partia Agrare Ambientaliste (PAA) nuk ka të drejtë të paraqesë ankimim në Kolegj Zgjedhor. Në...

Zgjedhjet pa opozitën — Exit Shpjegon

Zgjedhjet pa opozitën — Exit Shpjegon

Më 28 prill, Ambasadori amerikan Donald Lu, Ambasadorja e BE-së Romana Vlahutin, dhe Ambasadori i OSBE-së Bernd Borchardt ftuan partitë e vogla të shumicës dhe...

Ç’po ndodh në Maqedoni? – Exit shpjegon

Ç’po ndodh në Maqedoni? – Exit shpjegon

Të paktën 4 deputetë dhe më shumë se 77 policë e qytetarë janë plagosur dje gjatë përleshjeve në parlamentin e Maqedonisë, menjëherë pas zgjedhjes së...

1 19 20 21 22 23 29