Art & Kulturë
Çfarë është festa e Kurban Bajramit?

Çfarë është festa e Kurban Bajramit?

Muslimanët kudo në botë festojnë sot festën e Kurban Bajramit, e njohur si Festa e Sakrificës. Kjo festë disaditore është një nga dy festat më...

Drejt Europës, përmes Afrikës

Drejt Europës, përmes Afrikës

Gjatë vitit të fundit kam ndarë përvoja të ndryshme botërore me ndërtesa të vjetra teatrosh, disa ndërtuar nga pushtues që para Luftës II Botërore. Dhjetëra...

4 arsye përse duhet të udhëtosh me partnerin

4 arsye përse duhet të udhëtosh me partnerin

 Udhëtimet me makinë janë fantastike; ato janë të lehta, praktike dhe mënyra më adventureske për të parë shumë vende në Ballkanin Perëndimor. Udhëtimet më makinë,...

Një vizitë në Kepin e Rodonit

Një vizitë në Kepin e Rodonit

Nëse do të vizitoni Shqipërinë dhe Tiranën këtë verë, atëherë padyshim duhet të vizitoni dhe Kepin e Rodonit. Pse? Sepse Kepi i Rodonit, shumë afër...

1 2 3 4 25