Art & Kulturë
Filmi kosovar "Shok" emërohet për çmimin Oscar

Filmi kosovar "Shok" emërohet për çmimin Oscar

Filmi kosovar “Shok” është emërtuar për çmimet Oscar të këtij viti, në kategorinë e filmave aksion me metrazh të shkurtër. "Shok" është një dramë e shkurtër...

Keqkuptimi me Çmimin Lumo Skëndo – Koment

Keqkuptimi me Çmimin Lumo Skëndo – Koment

Ka ngjallur debat të pazakontë publik dhe kritika dhënia para pak ditësh nga Biblioteka Kombëtare e Çmimit Lumo Skëndo vëllimit poetik Vrima të autores Rita...

Rama, Berisha dhe Pallati i Kulturës

Rama, Berisha dhe Pallati i Kulturës

Kryeministri Rama, me rastin e 95-vjetorit të themelimit të Bibliotekës Kombëtare, deklaroi se qeveria do t’i rikthejë Bibliotekës hapësirat që i janë marrë në mënyrë...

1 20 21 22 23