Art & Kulturë

Kërpudha te fundi i regjimit

Kërpudha te fundi i regjimit

Në librin “Kërpudha në fund të botës”, Anna Lowenhaupt Tsing shkruan për përdorimin e “jetëve të pakontrolluara të kërpudhave” si “udhërrëfyes, atëherë kur dështon bota...

Sheshi Skënderbej kandidat për një tjetër çmim

Sheshi Skënderbej kandidat për një tjetër çmim

Rikonstruksioni i Sheshit Skënderbej, projektuar nga firma belge e arkitekturës 51N4E dhe artisti shqiptar Anri Sala, zbatuar nga kompania Fusha, është përzgjedhur kandidate për të...

1 2 3 4 5 23