Art & Kulturë
Keqkuptimi me Çmimin Lumo Skëndo – Koment

Keqkuptimi me Çmimin Lumo Skëndo – Koment

Ka ngjallur debat të pazakontë publik dhe kritika dhënia para pak ditësh nga Biblioteka Kombëtare e Çmimit Lumo Skëndo vëllimit poetik Vrima të autores Rita...

Rama, Berisha dhe Pallati i Kulturës

Rama, Berisha dhe Pallati i Kulturës

Kryeministri Rama, me rastin e 95-vjetorit të themelimit të Bibliotekës Kombëtare, deklaroi se qeveria do t’i rikthejë Bibliotekës hapësirat që i janë marrë në mënyrë...

1 29 30 31