Biznes & Ekonomi
BERZH, në Shqipëri nuk ka liri sipërmarrje

BERZH, në Shqipëri nuk ka liri sipërmarrje

Sipas një sondazhi të kryer nga BERZH mbi sipërmarrësit e vendeve të ndryshme rezulton se në Shqipëri "një në dy sipërmarrës shprehen se marrëdhënia e...

Banka Botërore kritikon qeverinë për PPP-të

Banka Botërore kritikon qeverinë për PPP-të

Banka Botërore ka theksuar sot për të disatën herë rrezikun që i vjen Shqipërisë nga partneritetet publike private dhe ka kritikuar Kryeministrin Rama për mungesë...