Biznes & Ekonomi
’52 Gra Shqiptare’ – Dhurata Thanasi

’52 Gra Shqiptare’ – Dhurata Thanasi

Dashuria për ushqimin është trashëguar në familjen e Dhurata Thanasit për gjenerata me radhë dhe ajo tani është një figurë e njohur, e dashur dhe...

1 2 3 4 98