Biznes & Ekonomi
Kompania ajrore Adria Airways shpall falimentin

Kompania ajrore Adria Airways shpall falimentin

Kompania ajrore sllovene Adria Airways ka shpallur falimentin. Më 30 shtator ajo dorëzoi  kërkesën për procedurat e falimentit në një gjykatë në Slloveni dhe anuloi...

1 2 3 4 5 91