Biznes & Ekonomi

Turizmi nuk zhvillohet kështu

Turizmi nuk zhvillohet kështu

Sipas Bankës së Shqipërisë, për katër mujorin e parë të vitit 2016 vetëm 3,8 për qind e kredisë i jepet sektorit të restoranteve dhe hotelerisë, por...

Haxhinasto: Ulet numri i aksidenteve rrugore

Rastet e aksidenteve me pasojë  vdekshmerine janë ulur me 20 për qind deklaroi sot Ministri i Transporteve Edmond Haxhinasto. Gjithashtu ai u shpreh se janë...

4,5 milionë euro për Qytetin Studenti

Sot, Komisioni i Ekonomisë miratoi grantin prej 4,5 milionë euro për rikonstruksioni e godinave të Qytetit të Studentit. Ky grant është pjesë e “Programit për...

Stadiumi Qemal Stafa: Game Over

Stadiumi Qemal Stafa: Game Over

Ditën e dielë, pas 15 ditë punimesh, ekskavatorët e kompanisë Alb-Star përfunduan shembjen e stadiumit “Qemal Stafa”. Vetëm tribuna qendrore, e cila është monument kulture,...

1 79 80 81 82 83 108