Biznes & Ekonomi

Rifillon markimi i karburanteve

Kompania koncesionare GFI ka rifilluar shërbimin e markimit, pas ndërprerjes një ditore. GFI ndërpreu dje aktivitetin për shkaqe ende të paqarta duke bllokuar kështu futjen e...

Doing Business në burg

Doing Business në burg

Prej vitesh qeveritë shqiptare i kushtojnë vëmendje të veçantë listave që paraqesin progresin e integrimit të Shqipërisë në kontekstin botëror. Një prej këtyre listave, që...

Miratohet buxheti i vitit 2016

Dje, u zhvillua një seancë maratonë në kuvend. Në seancë u miratua projektligji i “Buxhetit të 2016” dhe u hodh poshtë kërkesa për hetimin ndërkombëtar të...

Bankers Petroleum paguan rroga marramëndëse

Drejtuesit e kompanisë Bankers Petroleum paguhen nga një milion deri në 10 milionë lekë në muaj. Sipas Drejtorisë së Tatimeve vetëm 100 persona në të...

1 80 81 82 83 84 88