Biznes & Ekonomi
Doing Business në burg

Doing Business në burg

Prej vitesh qeveritë shqiptare i kushtojnë vëmendje të veçantë listave që paraqesin progresin e integrimit të Shqipërisë në kontekstin botëror. Një prej këtyre listave, që...

Miratohet buxheti i vitit 2016

Dje, u zhvillua një seancë maratonë në kuvend. Në seancë u miratua projektligji i “Buxhetit të 2016” dhe u hodh poshtë kërkesa për hetimin ndërkombëtar të...

Bankers Petroleum paguan rroga marramëndëse

Drejtuesit e kompanisë Bankers Petroleum paguhen nga një milion deri në 10 milionë lekë në muaj. Sipas Drejtorisë së Tatimeve vetëm 100 persona në të...

Bankers Petrolium arrin marrëveshje me qeverinë

Bankers Petrolium ka arritur marrëveshje me qeverinë për zhbllokimin e llogarive të saj bankare. Kompania ka pranuar të paguajë detyrimin tatimor prej 54 milionë euro....

1 84 85 86 87 88 91