Biznes & Ekonomi

Shqipëria vendi më i kequshqyer në Europë

Indeksi Global i Urisë për vitin 2015 e rendit Shqipërinë si vendin më të kequshqyer në Europë. Ky indeks merr në studim katër tregues: Përqindjen...

Rënia e Bankës Intesa në Shqipëri

Rënia e Bankës Intesa në Shqipëri

Në qershor të vitit 2007, Banka Intesa Sanpaolo, një nga 10 bankat e para në Evropë, hyri me bujë të madhe në tregun shqiptar, duke...

Letra e një ekonomisti për Kryeministrin

Zoti Kryeministër, Ju kam çuar personalisht dhjetra emaile e letra dhe dhjetëra mesazhe për çështje e propozime ekonomike, të transportit, të energjitikës, të qeverisjes elektronike dhe...

1 86 87 88 89 90 95