Biznes & Ekonomi

Zgjidhet problemi i skanimit të dyfishtë

Kuvendi arriti të zgjidhë problemin e pagesës së dyfishtë për skanimin e ngarkesave në dogana. Me anë të një shtesë në ligj, u bë e mundur...

Ben Blushi sulmon qeverinë

Deputeti i Partisë Socialiste Ben Blushi shprehu pakënaqësi për gjëndjen ekonomike në vend dhe rritjen e borxhit të jashtëm gjatë këtyre dy vite qeverisje nga...

Trefishohen lokalet e basteve në vend

Numri i lokaleve të basteve sportive në vend është trefishuar në krahasim me dy vjet më parë. Sot, janë 3464 lokale ku hidhen baste, nga...

BE jep fonde për Shqipërinë dhe Greqinë

Bashkimi Europian do të financojë në Shqipëri dhe Greqi 42 milionë euro deri në vitin 2020. Më te programit nderkufitar Interreg IPA II, synohet të përmirësohet...

19495969798100