Mjedis & Shoqëri
Historia e trishtë e Nënë Barbllës

Historia e trishtë e Nënë Barbllës

Mediat njoftuan, sot, se ndëroi jetë Nënë Barblla, e cila u bë e njohur pak javë më parë pasi iu prenë dritat për mos pagesë....

Ndahet nga jeta Imzot Rrok Mirdita

Ndërroi jetë sot në drekë Arqipeshkvi i Tiranës dhe i Durrësit Imzot Rrok Mirdita. Ai pësoi hemoragji cerebrale para tre ditësh dhe gjendej i shtruar...

1 101 102 103