Mjedis & Shoqëri
Të dëgjosh shqip

Të dëgjosh shqip

Shoqja ime e huaj më thoshte shpesh se shqiptarët, në veçanti burrat, nuk të dëgjojnë, sidomos po qe grua apo vajzë, por veç presin rradhën,...

Kongresi që na duhet

Kongresi që na duhet

Edi Rama bën dhe di të bëjë vetëm një gjë: Spektaklin. Ai nuk bën punë, por spektakolarizon punën që do të duhej të bënte; nuk...

1 2 3 4 68