Politikë & Politika

Sulmet ndaj Krichbaum—historia përsëritet

Sulmet ndaj Krichbaum—historia përsëritet

Kryetari i Komisionit të Çështjeve të BE-së në Bundestagun gjerman Gunther Krichbaum ka ngjallur sërish debate në Tiranë pas dekalratës së tij se parlamenti gjerman...

11 orë më parë
Prokurorja Besa Nikëhasani nuk kalon vetingun

Prokurorja Besa Nikëhasani nuk kalon vetingun

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit vendosi moskalimin e procesit të vetingut për Besa Nikëhasani, prokurore në Prokurorinë e Apelit Shkodër, për shkak të mosjustifikimit të...

Tri mësime nga rishfaqja e Tahirit

Tri mësime nga rishfaqja e Tahirit

Rikthimi i ish ministrit të Brendshëm në sallën e parlamentit, shërbeu si një mizanskenë e mirë për të ndriçuar shumë nga ngjarjet dhe personazhet e...