Politikë & Politika

Policia procedon penalisht 25 protestues

Policia procedon penalisht 25 protestues

Policia ka nisur procedim penal për 25 prej studentëve dhe protestuesve të tjera që prej ditësh po protestojnë përpara Ministrisë së Arsimit kundër politikave arsimore...

Protesta e studentëve në foto

Protesta e studentëve në foto

Mijëra studentë po protestojnë sot, për të tetën ditë radhazi përpara Ministrisë së Arsimit. [caption id="attachment_43921" align="alignnone" width="1686"] Foto nga Ivana Dervishi[/caption]  

Kërkesa e vetme e studentëve

Kërkesa e vetme e studentëve

Protesta e studentëve ka arritur sot në ditën e gjashtë të saj. Ajo filloi me një kërkesë të thjeshtë për shfuqizimin e një VKM-je që...

1 2 3 4 5 478