Politikë & Politika

Rriten kontributet pёr disa profesione tё lira

Personat e vetëpunësuar, të cilët ushtrojnё njё profesionë të lirë do tё paguajnё 23,813 lekё nё muaj pёr sigurimet shoqёrore. Kёto profesione të lira janё:...

Të gjithë të zhgënjyer me Bashën

Të gjithë të zhgënjyer me Bashën

Një pjesë e mirë e PD-së, kryesisht “garda” e vjetër e opozitës dhe qeverisjes 8 vjeçare Berisha, ka qënë përherë e pakënaqur me zgjedhjen e...

Debat mes Finos e Lazes për buxhetin e gjyqësorit

Deputeti socialist Bashkim Fino debatoi me Drejtoreshën e Administrimit të Buxhetit Gjyqësor Luljeta Laze për projekt buxhetin e vitit 2016. Sipas drejtoreshës, fondi i parashikuar...

89 xhami jashtë kontollit të KMSH-së

Sipas Shërbimit Informaiv Shtetëror, 89 xhami janë jashte kontrollit të Komitetit Musliman Shqiptarë. Në raportin sekret që iu paraqit, dje, deputetëve gjatë një mbledhje, SHISH...

1 401 402 403 404 405 417