Politikë & Politika
?>

Administrata publike testim në janar

Gjatë muajit janar, punonjësit e administratës publike që kanë statusin e nënpunësit civil do t’i nënshtrohen një testimi. Ky vendim u mor nga Këshilli i...

Miratohet paketa fiskale e Bashkisë Tiranë

Këshilli i Bashkisë Tiranë miratoi dje në mesnatë buxhetin dhe paketën fiskale për vitin 2016. Në votim morën pjesë vetëm këshilltarët e maxhorancës, pasi opozita...

Vlorë, LSI e PD kundër PS

Lëvizja Socialiste për Integrim dhe Partia Demokratike bashkuan votat në Këshillin Bashkiak të Vlorës për të ulur me 30 për qind taksat vendore në vitin...

1 486 487 488 489 490 520