Politikë & Politika

Arrestohet kryebashkiaku Elvis Rroshi

Arrestohet kryebashkiaku Elvis Rroshi

Kryebashkiaku i Kavajës Elvis Rroshi u arrestua sot me urdhër arresti të prokurorisë Kavajë për falsifikim dokumentash dhe fshehje të të dhënave në formularin e...

Tahiri shënjestron KLD-në

Tahiri shënjestron KLD-në

“Këshilli i pasurisë dhe i padrejtësisë” e quajti sot ministri Tahiri Këshillin e Lartë të Drejtësisë. Në një tjetër sulm të ashpër kundër sistemit drejtësisë,...

FMN, klima e biznesit është e keqe

FMN, klima e biznesit është e keqe

Ndryshe nga pretendimet e qeverisë, Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) pohon se klima e biznesit në Shqipëri nuk është e mirë. Për të disatën herë, edhe në...

Banka Botërore, ekonomia më keq nga sa pritej

Banka Botërore, ekonomia më keq nga sa pritej

Institucionet kryesore ndërkombëtare hedhin poshtë vlerësimet e qeverisë në lidhje me zhvillimin e ekonomisë. Të gjitha këto institucione kanë përqafuar vlerësimin e FMN-së se rritja...

Publiku i Politikës

Publiku i Politikës

Përpjekjet këmbëngulëse të administratës Rama, për t’i dhënë vend qendror artit dhe estetikës në jetën publike, kanë tërhequr tashmë vëmendjen edhe brenda edhe jashtë Shqipërisë....

1 498 499 500 501 502 600