Politikë & Politika

Komuniteti Rom protestë kundër Veliajt

Komuniteti Rom dhe Egjiptian i Bregut të Lumit protestoi sot kundër shembjes së banesave të tyre nga Bashkia Tiranë. Ato nuk pranojnë kushtet e Bashkisë...

Rama hedh poshtë propozimin e PD-së

Rama hedh poshtë propozimin e PD-së

Kryeministri Edi Rama nuk e pranoi propozimin e ri të PD-së për zbatimin e rekomandimit 88 të Komisionit të Venecias për reformën. “Propozim anashkalon krejtësisht mekanizmin...

Tony Blair “fajtor” për luftën e Irakut

Tony Blair “fajtor” për luftën e Irakut

Vendimi i ish-Kryeministrit britanik Tony Blair për t'ju bashkuar SHBA-ve në pushtimin e Irakut iështë marrë pa patur prova për praninë e armëve të shfarosjes në masë. Ky...

Turizmi nuk zhvillohet kështu

Turizmi nuk zhvillohet kështu

Sipas Bankës së Shqipërisë, për katër mujorin e parë të vitit 2016 vetëm 3,8 për qind e kredisë i jepet sektorit të restoranteve dhe hotelerisë, por...

1 499 500 501 502 503 612