Politikë & Politika

Tjetër protestë kundër Bashkisë Tiranë

Tregtarët e rrobave të përdorura protestuan sot përpara Bashkisë Tiranë. Ata u shprehën se po gjobiten në mënyrë të vazhdueshme  dhe të pa drejtë nga...

Konçesionet venë e vijnë

Konçesionet venë e vijnë

Pa hyrë ende në zyrë, Qeveria Rama kërkon t’i japë me konçesion kompanisë Crown Agents mbledhjen e të ardhurave doganore, por përfundon dhe i jep...

Socialistë të bashkuar rreth konçesioneve

Socialistë të bashkuar rreth konçesioneve

Ndërsa qeveria nuk ndalet më në fabrikimin e gjithëfarëlloj konçensionesh, përherë e më të dyshimta e të debatueshme, pakënaqësia publike ndaj arkitektit të tyre, Kryeministrit...

Turqi: Zbulohet drogë në një autobuz shqiptar

Dje në mbrëmje, policia kufitare turke kapi një sasi droge të fshehur në një autobuz shqiptar. Policia arrestoi shoferin e dhe shoqëroi pasagjerët në Drejtorinë Doganore...

Arrestohet ish-Ministri Spiro Ksera

Arrestohet ish-Ministri Spiro Ksera

Ish-Ministrin Spiro Ksera është arrestuar mbrëmjen e sotme, në Gjirokastër. Ai akuzohet nga Prokuroria e Tiranës për korrupsion dhe shpërdorim të  detyrës. Spiro Ksera ishte Ministër...

Shkenca e rreme e Kryeministrit konçesionist

Shkenca e rreme e Kryeministrit konçesionist

Në përpjekjet e tyre të dëshpëruara për të mbrojtur konçesionet e dyshimta që po japin çdo ditë, qeveritarët po provojnë cdo lloj argumenti dhe manovre....

1 502 503 504 505 506 545