Politikë & Politika

Ben Blushi paralajmëron largimin nga politika

Ben Blushi paralajmëron largimin nga politika

Deputeti i Partisë Socialiste, Ben Blushi deklaroi se  mungesa e tij në parlament është një mënyrë refuzimi ndaj politikës që po ndjek qeveria. “Politika është...

Anti-klientelizmi klientelist i Bashës

Anti-klientelizmi klientelist i Bashës

Kryetari i Opozitës, Lulzim Basha, ka sulmuar ashpër Kryeministrin Rama për klientelizëm të hapur në favor të një grupi biznesmenësh dhe politikanësh të afërt me...

PD:  Tjetër kontratë klienteliste e qeverisë

PD:  Tjetër kontratë klienteliste e qeverisë

“Ministria e Shëndetësisë jep 125 milionë lekë për të blerë autoambulancat tek kompania e 29 Juaguarëve” Partia Demokratike deklaroi se autoambulancat për spitalet dhe qëndrat...

1 512 513 514 515