Politikë & Politika

Mesazhet në Twitter të Edi Ramës për plehrat në vitin 2011 — Pa koment

Mesazhet në Twitter të Edi Ramës për plehrat në vitin 2011 — Pa koment

Reagimet në Twitter të Kryeministrit Rama në vitin 2011, kur Qeveria Berisha hartoi dhe miratoi ligjin e plehrave: https://twitter.com/ediramaal/status/132065105893527552 https://twitter.com/ediramaal/status/132438309346611201 https://twitter.com/ediramaal/status/132156230880858112 https://twitter.com/ediramaal/status/125136592577892352 https://twitter.com/ediramaal/status/131040733003124736 https://twitter.com/ediramaal/status/186788993386549248 https://twitter.com/ediramaal/status/141447976861179904

Alternativa që mungon

Alternativa që mungon

Sikur kjo qeveri të kish qenë statujë, do ta kishin rrëzuar tashmë nga piedestali: kështu po më duket atmosfera e tanishme rreth Ramës dhe ekipit...

Kryeministri i plehrave

Kryeministri i plehrave

Në tetor 2015, Endri Fuga, ish themelues i Mjaft-it dhe Shef Propagande në Zyrën e Kryeministrit Edi Rama shpalli krijimin e një faqe në Rrjet...

Logjika mafioze e Ministrit Tahiri

Logjika mafioze e Ministrit Tahiri

Nervat e ministrit Saimir Tahiri, si dhe ato të gjithë qeverisë, me sa duket ngacmohen lehtë nga çështja e kanabisit, përhapja e dukshme në të...

1 525 526 527 528 529 661