Politikë & Politika
Media e huaja pasqyron përmbytjet në vend

Media e huaja pasqyron përmbytjet në vend

Media kryesore botërore, përfshi Fox News, Dailymail, US News and World Report, Washington Post, kanë informuar gjerësisht mbi përmbytjen, në disa raste duke e quajtur...

Brendi Rama nuk vlen shumë

Brendi Rama nuk vlen shumë

Të enjten, Ministrja e Ekonomisë Milva Ekonomi ishte e ftuar në një diskutim me studentë dhe akademikë të Universitetit Europian të Tiranës. Diskutimi u përqendrua...

LSI zhvillon zgjedhjet për kryetarin e partisë

LSI zhvillon zgjedhjet për kryetarin e partisë

 Dje, më 6 nëntor, Lëvizja Socialiste për Integrim zhvilloi zgjedhjet për kryetarin dhe delegatët në kuvendin kombëtar të partisë. Në garë për kreun e LSI-së...

Investim serioz apo pastrim parash

Investim serioz apo pastrim parash

Mediet serbe para disa ditësh raportuan se kompania serbe Delta Holding do të blej një hotel të rëndësishëm në Shqipëri. Ky lajm duket i çuditshëm...

Fundi i propagandës për të bërë shtet

Fundi i propagandës për të bërë shtet

Në shtator të 2015 qeveria Rama filloi një fushatë terrori fiskal kundër biznesit të vogël, duke punësuar qindra ekspertë të pakualifikuar dhe duke i dërguar...

1 526 527 528 529 530 674