Politikë & Politika
Zgjedhjet e Dibrës — 5 gjëra që kuptuam

Zgjedhjet e Dibrës — 5 gjëra që kuptuam

Zgjedhjet për kryetarin e Bashkisë së Dibrës sollën fitore të thellë për PS-në dhe, për shumëkënd, të papritur në këto përmasa. Ndërsa një analizë e...

Përfundon shitja e Bankers Petroleum

Përfundon shitja e Bankers Petroleum

Bankers Petrolium, kompania më e madhe në vend, mori aprovimi nga qeveria kineze, për përfundimin e kontratës së shitjes me kompaninë kineze Geo-Jade Petrolium Corporation....

Një vrasje domethënëse

Një vrasje domethënëse

Në Rrëshen u vra sot në një atentat Saimir Jaku, i cili raportohet se është shef sektori në OSSHE Tiranë. Ajo që është e sigurtë...

1 527 528 529 530 531 659