Politikë & Politika
Politika jonë nuk ndryshon kurrë — Koment

Politika jonë nuk ndryshon kurrë — Koment

Prej 25 vitesh politika jonë zhvillohet me të njejtën qasje, me të njejtin mentalitet, me të njejtin egoizëm të pangopur të udhëheqësve, që e ushtrojnë...

PBDNJ mbështet opozitën për nenin 88

Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut (PBDNJ) mbështet kërkesën e opozitës për  parimin e vendeve të rezervuara për reformën në drejtësi. Me anë të...

PD: Rama po i bën presion gjykatave

Partia Demokratike akuzoi sot Kryeministrin Rama se po ushtron presion ndaj gjykatësve për çështjen e pezullimit të drejtorit Çako dhe gjykimit të kryebashkiakut Rroshi. “Me...

Gjykata liron nga burgu Elvis Rroshin

Gjykata e Tiranës liroi sot nga burgu kryebashkiakut Elvis Rroshi. Pak ditë më parë Gjykata e Tiranës dha masën nga arrest me burg për Zotin Rroshi....

1 529 530 531 532 533 633