Politikë & Politika
Intervista e Romana Vlahutin – Pikat Kryesore

Intervista e Romana Vlahutin – Pikat Kryesore

Kryetarja e Delegacionit të BE-së në Tiranë Romana Vlahutin ka dhanë një intervistë për Deutsche Welle, ditën e shtunë. Ambasadorja Vlahutin theksoi rëndësinë që ka...

Reforma në drejtësi dhe skuadra e pushkatimit

Skuadra e ekzekutimit u thirr në vendin e ekzekutimit, por nuk u përdor: 140 të ashtuquajturit “përfaqësues të popullit” votuan unanimisht nën kërcënimin amerikan, pa...

Qetësi e përkohshme në koalicionin PS-LSI?

Qetësi e përkohshme në koalicionin PS-LSI?

Duket se miratimi me konsensus i reformës në drejtësi ka siguruar një gjendje qetësimi në lidhje me koalicionin qeverisës PS-LSI, të paktën për tani. Deputeti i LSI-së...

1 531 532 533 534 535 652