Politikë & Politika
Lufta e dosjeve “familjare” në PS

Lufta e dosjeve “familjare” në PS

Publikimi i dosjes së plotë të përgjimit të vëllezërve Habilaj ka shtuar dhe njëherë dyshimet se lufta e klaneve brenda PS-së është më e fortë...

LSI mbështet PD kundër krimit

LSI mbështet PD kundër krimit

Kryetari i opozitës Basha tha se “Për çdo shqiptar është e qartë se me Edi Ramën në qeveri dhe jo para drejtësisë, qeveria shqiptare do...

1 532 533 534 535 536 834