Politikë & Politika
Përse u largua Visho Ajazi?

Përse u largua Visho Ajazi?

Visho Ajazi, shefi i Shërbimit Informativ Shqiptar, ose siç njihet rëndom, shërbimi sekret, ka dhënë dje dorëheqjen. Dorëheqja, edhe pse burime mediatike thonë që është...

Rama shpall linjat kryesore të buxhetit 2018

Rama shpall linjat kryesore të buxhetit 2018

Kryeministri Rama prezantoi sot përpara grupit parlamentar të PS-së projekt-buxhetin dhe paketën fiskale për vitin 2018. Sipas fjalës së kryeministrit në buxhetin 2018 do të...

Rama propozon Helidon Bendon në krye të SHISH

Rama propozon Helidon Bendon në krye të SHISH

Pas dorëheqjes së kreut të Shërbimit Informativ të Shtetit Visho Ajazi, Kryeministri Rama ka propozuar Helidon Bendon, zëvendës drejtorin e SHISH, si pasardhësin e Ajazit...

1 533 534 535 536 537 842