Politikë & Politika

Leje mjedisore, vetëm për të zhvatur?

Leje mjedisore, vetëm për të zhvatur?

Në një deklaratë të papritur, Agjencia Kombëtare e Mjedisit komunikoi se nuk ka patur asnjë kërkesë nga Bashkia e Tiranës për ndonjë leje mjedisi për...

Unë do të votoj Ilir Metën!

Unë do të votoj Ilir Metën!

Të dielën e shkuar, isha ulur në një nga lokalet e qendrës së Tiranës, kur pranë tavolinës sime u ulën një grup delegatësh të kongresit...

PD bllokon punimet në Kuvend

Partia Demokratike ka bllokuar, sot, punime në Kuvend, pasi kërkon zbatimin e ligjit të dekriminalizimit dhe dërgimin në Gjykatën Kushtetuese  të mandateve të deputetëve Valentina...

KQZ rrëzon tre kërkesat e PD-së për referendum

Sot, Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve hodhi poshtë kërkesat e Partisë Demokratike për zhvillimin e tre referendumeve për ndërtimit e parkimit nëntokësor tek Parku Rinia, për këndin...

1 550 551 552 553 554 614