Politikë & Politika

PD bllokon punimet në Kuvend

Partia Demokratike ka bllokuar, sot, punime në Kuvend, pasi kërkon zbatimin e ligjit të dekriminalizimit dhe dërgimin në Gjykatën Kushtetuese  të mandateve të deputetëve Valentina...

KQZ rrëzon tre kërkesat e PD-së për referendum

Sot, Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve hodhi poshtë kërkesat e Partisë Demokratike për zhvillimin e tre referendumeve për ndërtimit e parkimit nëntokësor tek Parku Rinia, për këndin...

22 marsi si reflektim e jo kremtim

22 marsi si reflektim e jo kremtim

22 marsi 1992 në historinë tonë ështe një ditë e mirë dhe e keqe. Eshtë një ditë e mirë—madje e madhe—sepse atë ditë shumica e...

1 551 552 553 554 555 614