Politikë & Politika
Përshkallëzohet greva në Zharrës

Përshkallëzohet greva në Zharrës

Banorët e Zharrësës bllokuan mbrëmë aksin rrugorë Fier- Berat, por policia ndërhyri duke zhbllokuar rrugën dhe nisi procedim penal për dy të rinjtë që i...

Ku kanë humbur Lamja me Shkrelin?

Ku kanë humbur Lamja me Shkrelin?

E keni parë Artan Lamen? Ka kohë që nuk flet dhe nuk del në Tv. Nuk e kam fjalën për dalje paradë ku shpërndahen çertifikata...

1 553 554 555 556 557 743